Fondsen

Verschillende vormen van donaties en fondsenwerving
De Rietveld Foundation is afhankelijk van donaties die veelal gedaan worden door bedrijven binnen de Rietveld Groep. We streven ernaar om dit uit te breiden.

Uganda Rally
In november 2021 staat onze eerste VIP Uganda Rally op de agenda. Een uitdagende manier om geld op te halen voor Kumi Hospital AgroPark, Deze editie rijden we voor het opzetten van een yoghurt fabriek. We hebben bedrijven en vrienden van Rietveld Foundation uitgenodigd om met ons een heuse Rally door Uganda te rijden. Men heeft op deze manier de kans Uganda op unieke wijze te leren kennen; de natuur, de binnenlanden, de bevolking, de wilde dieren, alles komt aan bod. Met als einddoel een bezoek aan ons prachtige project. Zo zien de Rallyrijders alias donateurs uit de eerste hand waar hun bijdrage naar toe gaat. We proberen op deze manier bewustzijn te creëren en vooral mensen in hun harten te raken, zodat we blijvende verbindingen kunnen opzetten tussen de achterban hier in Nederland en de community in Uganda.

Samen kunnen we zoveel meer!

Fondsenwerving
Indien wij voor bepaalde projecten en/of voorzieningen extra gelden willen inzetten om de zelfredzaamheid te bevorderen en te stimuleren, zullen we ons best doen om vermogensfondsen aan te trekken en andere vormen van microkredieten of subsidiëring om ondersteuning te leveren aan het bewuste project.

Uw bijdrage
Daarnaast ben u natuurlijk van harte uitgenodigd om een steentje bij te dragen. Bent u gemotiveerd geraakt door onze passie om Uganda op de kaart te zetten en steekt u de Ugandese bevolking ook graag een hart onder de riem?

Ga naar onze Donatie Button en doneer! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf in voor de nieuwsbrief. We beloven u niet te overstelpen, maar u wel af en toe te informeren met leuke weetjes en vorderingen aldaar. Deel gerust onze missie met uw eigen netwerk, vrienden en kennissen en vergroot met ons de KHAP-familie.

Namens alle betrokkenen bij het Kumi Hospital AgroPark-project hartelijk dank!