Sponsoren

Verschillende vormen van donaties en fondsenwerving
De Rietveld Foundation is afhankelijk van donaties die veelal gedaan worden door bedrijven binnen de Rietveld Groep. We streven ernaar om dit uit te breiden en meer draagkracht te genereren.

Uganda Rally
In november 2021 staat onze eerste VIP Uganda Rally op de agenda. Een ludieke manier om geld op te halen voor Kumi Hospital Agro Park. Lees er meer over bij onze projecten.

Fondsenwerving
Indien wij voor bepaalde projecten en/of voorzieningen extra gelden willen inzetten om de zelfredzaamheid te bevorderen en te stimuleren, zullen we ons best doen om vermogensfondsen aan te trekken en andere vormen van microkredieten of subsidiëring om ondersteuning te leveren aan het bewuste project.

ANBI-keurmerk
Rietveld Foundation is een officieel geregistreerde stichting en heeft sinds 2017 een ANBI-status. waardoor wij voor de Nederlandse belastingdienst een erkend goed doel zijn. Dit houdt in dat bedrijven hun donaties bij de belasting kunnen opgeven. De stichting functioneert vrijwel zonder overheadkosten. Elke cent van de bijdragen die de foundation ontvangt, wordt volledig in de projecten geïnvesteerd.

Uw bijdrage – samen kunnen we zoveel meer!
Daarnaast ben u natuurlijk van harte uitgenodigd om een steentje bij te dragen. Bent u gemotiveerd geraakt door onze passie om Uganda op de kaart te zetten en steekt u de Ugandese bevolking ook graag een hart onder de riem?

Ga naar onze Donatie Button en doneer! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf in voor de nieuwsbrief. We beloven u niet te overstelpen, maar u wel af en toe te informeren met leuke weetjes en vorderingen aldaar. Deel gerust onze missie met uw eigen netwerk, vrienden en kennissen en vergroot met ons de KHAP-familie.

Namens alle betrokkenen bij het Kumi Hospital Agro Park-project hartelijk dank!