MAF

Stichting Mission Aviation Fellowship Nederland, MAF

De MAF, opgericht in 1978, is al sinds 1986 werkzaam in Oeganda. Het programma heeft vijf vliegtuigen, gestationeerd op het eigen vliegveld in Kajjansi, een plaats vlakbij de hoofdstad Kampala. Er worden hulpvluchten gedaan naar afgelegen gebieden in het noorden van Oeganda, Zuid-Soedan en Congo. O.a. andere vanwege burgeroorlogen is de infrastructuur slecht in deze landen; een onveilige reis van een dag of meer over land kost via de lucht slechts enkele uren! MAF vliegt voor zowel zendingsorganisaties als organisaties gericht op noodhulp/ ontwikkelingshulp, om daarmee zeer afgelegen gebieden bereikbaar te maken voor hulp en het Evangelie.

Rietveld Foundation doneert printer
Er zijn veel prints nodig om het werk van MAF soepel te kunnen laten verlopen. De luchtvaartindustrie is vaak, en zeker in Afrikaanse context, nog een erg papieren industrie, waardoor ze veel prints moeten maken. Rietveld Foundation werd benaderd om te helpen bij de aanschaf van een nieuwe printer. Nu werd gewerkt met één grote printer van meer dan 10 jaar oud en verschillende kleine printers. Vanuit een al langlopende relatie, zijn we zeer bekend met de MAF en steunen hen dan ook graag.

Dankzij de nieuwe Kyocera Taskalfa 3212i printer kunnen zij nu documenten printen, die nodig zijn voor vluchten tegen een veel lager tarief. Het hebben van één grote printer in plaats van meerdere kleine zal ook de onderhoudskosten aanzienlijk verlagen.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10